Loading...
X

honsekraft-fond-de-volaille

1 høne ca 1,5 kg
eller samme mengde
høneskrog eller vinger
forvellet

200 g gulrøtter
skåret i store biter

det hvite på 2 purrer
skåret i store biter

1 seleristilk
grovhakket 

1 løk med
2 nellikspiker
stukket inn

150 g små sjampinjonger
i tynne skiver

1 Klasisk Bouquet garni

  • Ha høna eller skroget
    i en stor kjele og

     
  • hell på 2 1/2 liter vann
     
  • kok opp under sterk varme
     
  • senk så varmen og
    la det trekke

     
  • etter 5 minutter skummer
    du overflaten og

     
  • tilseter du resten
    av ingrediensene

     
  • la alt trekke i 1 1/2 time
     
  • kraften må ikke fosskoke
     
  • skum ved behov
     
  • sil kraften gjennom en
    finmasket trakteformet sil og

     
  • avkjøl så raskt som mulig
    avkjøle og frysing av kraft 

Tilberedingstid : 15 minutter Koketid: 1 3/4 time

Til ca 1 1/2 Liter

En kan tilsette en halv kalveknoke når
jeg koker denne kraften og
det gjør den god ekstra fyldig

kraft

bedre SAUS

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.