Loading...
X

tiger-spiser-kylling-pasta

800 g kokt pasta
skruer eller rør
helst hjemmelaget

4 dl tigersaus 

6 dl fløte

400 g stekt kylling
i skiver

ca 300 g grønnsaksstrimmler
av gulrot purreløk
rød paprika og selerirot

salt

  • kok opp fløte og tigersaus
  • la det småkoke
  • tilsett pasta og grønnsakene 
  • ha i kyllingen
  • og småkok til retten
  • er gjennomvarm
  • smak til med salt

4 posjoner 15 minutter lett å lage

en lys internasjonel rett

som trenger frukt frisket og sødme

i drikkevarene

James Grieve eplemost som

passer godt til kremsaus og chili 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

februar 2025
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.