Loading...
X

hot-chilisalsa

3 sterke chilier
f eks scotch bonnet
prikket

250 g hele plommetomater

4 hele hvitløksfeed

1 rød paprika

presset saft av 1/2 lime

salt etter smak

  • varm opp din comal eller
    din tørre støpejenspanne
    på kokeplata og
  • tørrstek chiliene
  • skrap ut frø og hinner
  • tørrstek deretter
  • tomater hvitløk og paprika
  • og flå dem
  • mos det hele sammen
  • i en matmølle
  • og tilsett limesaft limesaft og salt

6 Posjoner

Denne passer yppelig til grøn ris og den supergode førspansk gryte

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

april 2025
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.