Loading...
X

friterte-nuddler

vindrue

1 pakke tørre glassnudler eller andre nuddler

vindruekjerneolje

2 eggeplummer

2 ss sitronsaft

1/2 ts sterk sennep

 1 dl chorizoolje (la chorizopølseskiver trekke i olivenolje pÃ¥ svak varme og sil oljen) avkjøl

 

Knekk opp nudlene i mindre biter og friter dem i varm olje ca 180 grader

Dryss pÃ¥ litt salt og legg dem pÃ¥ kjøkkenpapir

Pisk eggeplommene lyse og luftige med litt salt og sitronsaft

Smak til med sennep og tilsett den kalde horizooljen, litt om gangen

til du har en tykk majones.

 

Server horizomajonesen sammen med de friterte glassnudlene eller til annen snaks. 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2025
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.