Loading...
X

montasje-med-smor

Å tilsette smør i sausen forbedrer
den på 5 måter (du får en)

  1. Lettere
  2. blankere
  3. tykkere
  4. rundere i smaken

saus og visulet er dette ofte pent
 

når en slik saus er ferdiglaget må den
ikke koke og bør serveres så fort som mulig

utfør følgende

  1. smøret må være kjøleskapskaldt
  2. ta den kokende sausen av varmen
  3. tilsett smøret i små klatter 5-10 g
  4. en om gangen
  5. bruk enten balongvisp eller
    hold kasserollen godt i håndtaket
    og snu og rist på kasserollen
    fra side til side
    til smøret ha smeltet inn i sausen

bedre SAUS

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2025
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.