Loading...
X

mousselinesaus

1 posjon hollandaise tradisjonell 

3/4 dl kremfløte pisket

salt og

nykværnet pepper

  • rett før servering visper du inn sitronsaften
  • inn i hollandaise sausen
  • vend inn kremen
  • smak til med salt og pepper
  • server straks 

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 12-15 minutter

mengde:

Posjoner: 8

 sauce mousseline

denne delikate sausen er det perfekte tilbehør

til dampet eller posjert fisk eller til asparages

når det er trøffel sesong

tilsetter en trøffelaskjær  

som gjør sausen enda lifligere

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2025
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.