Loading...
X

mousselinesaus

1 posjon hollandaise tradisjonell 

3/4 dl kremfløte pisket

salt og

nykværnet pepper

  • rett før servering visper du inn sitronsaften
  • inn i hollandaise sausen
  • vend inn kremen
  • smak til med salt og pepper
  • server straks 

TilberedingsTid : 5 minutter  KokeTid : 12-15 minutter

mengde:

Posjoner: 8

 sauce mousseline

denne delikate sausen er det perfekte tilbehør

til dampet eller posjert fisk eller til asparages

når det er trøffel sesong

tilsetter en trøffelaskjær  

som gjør sausen enda lifligere

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

august 2025
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.