Loading...
X

krydder-info-mynte

Mynte

 

Latinsk navn: mentha spp.

smaksparnere

  1. erter
  2. bondebønner
  3. fenikkel
  4. artisjokk
  5. harde frukter
  6. vannmelon
  7. fersken
  8. jordbær
  9. bringebær
  10. fløte
  11. egg
  12. yoghurt
  13. lammekjøtt
  14. fetaost
  15. ricotta

Passet til følgende typer mat:

  • tung fet mat
  • lammestek
  • frisk chutney
  • hete karriretter
  • tomater
  • agurk
  • yoghurt
  • kalde supper
  • salater

vet om følgende varianter

  1. 25 arter og varianter
  2. grønn-
  3. grå-
  4. bowels-
  5. eple
  6. eau de cologne-
  7. basillikum-
  8. ananas-
  9. svart pepper-
  10. ingefær-

finnes i følgende alternativer til denne kryddret

  1. f
  2. g
  3. h

normal mengde pr posjon er .

 

aroma som :

 

er tilgjennelig tørket

lagringstid:

er tilgjennelig frisk

best/enklest tilberedt

  • hakket
  • krydderkvern
  • morter
  • ristet i tørr panne
    så male dem
  • klippet
  • hel
  • raspet
  • i pulver
  • i væske
  • type væske

lagringstid:

Sesong :

 

krydderet er

  • mildt
  • sterkt
  • spicy
  • hot

smaken er

  • salt,
  • søtt,
  • syrlig 
  • bittert
  • umami

 

Passer sammen med

  • romerske artisokker
  • kyllingsalat med aubergtine
  • linguine med fetaost & gresskarfrø
  • sursøt squash sjømat med fenikkel
  • frukt-tabouleh
  • myntesorbet gin tonic annanas-charpaccio
  • turkish delight
  • lettlaget sjokoladesufflet
  • nektariner med lavendelhonning
  • hummersalat mango & safran
  • persisk eggerøre

kommer fra :

 

bassert på :

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2025
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.