Loading...
X

fyldig-pomerolsaus

3 dl plomerolvin av
beste kvalitet

1 posjon peppersaus 2
men uten smør

20 g bitter sjokolade
minst 70% kakao smeltet

75 g gåseleversmør

salt

nykværnet pepper

  • hellvinen i en kasserolle og
    reduser den med en tredjedel
  • tilsett peppersausen og
  • la det småkoke over svak varme i 15 minutter
  • før du pisker inn den smeltede sjokoladen
  • la sausen koke i 30 sekunder
  • trekk kasserollen av varmen og
  • visp inn gåseleversmøret
  • sil sausen gjennom en finmasket trakteformet sil 
  • smak til med salt og pepper og server straks

TilberedingsTid : 10 minutter KokeTid : ca 25 minutter 

mengde:

Posjoner: 6

 denne fyldige dype sammensatte sausen
er perfekt til haresadel eller
et velmarinert stekt villsvinlår

det perfekte tilbehør til slik en konnelig rett
er eggnuddler kastanjer og bresert knollseleri

Bedre saus

Siste innlegg

Siste kommentarer

Arkiv

Fram og tilbake

mai 2025
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Leave Your Observation

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.